Eerstvolgende evenementen:
>01 Jan 2101 -> 1/2 marathon record overzicht
>01 Jan 2101 -> marathon PR on record

1.05.01

Personeelsvereniging PV-URDV

(c) 2010 - 2021 KF van Malssen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

18 januari 2012 - Record opkomst VRV Coopertest

Het dreigende weer met een straffe, koude wind, weerhield 26 VRV-ers er niet van om hun beste beentje voor te zetten bij de eerste Coopertest van 2012, tevens de laatste van het VRV-circuit 2011-2012.
Na de recente renovatie van de atletiekbaan van Fortuna, waren de VRV-lopers de eerste met een georganiseerd event op de nieuwe baan, die er strak bij lag.
Vanwege de koude, stevige wind, werd er snel gestart en een grote groep van 8 dames en 18 heren (waaronder 3 debutanten!) ging aan de loop. Gewoontegetrouw trok Harry van voren er vandoor, met debutant Jos brutaal er vlak achteraan. Ronald liet niet merken dat hij een paar dagen eerder in Maassluis de halve marathon had gelopen en ging er ook strak vandoor.
Achter deze snelste mannen werd het veld al snel flink uit elkaar getrokken, tot op een gegeven moment alle lopers over de hele baan verdeeld waren.
Je zou onder deze koude condities met stevige wind geen bijzondere prestaties verwachten, maar niets was minder waar! Er konden maar liefst 9 nieuwe PR's worden genoteerd, keurig over de dames en de heren verdeeld. Grootste sprongen werden gemaakt door Neha en Remco, die elk meer dan 100 meter aan hun PR toevoegden. Proficiat!

Vlot nadat Koos alle standen had genoteerd, werd in vlot tempo teruggelopen om niet te koud te worden. Gelukkig stond er heerlijke erwtensoep klaar, met roggebrood met spek. Heerlijk om nog even bij na te praten.

De laatste Coopertest van het VRV-circuit betekende ook wat extra rekenwerk voor de race-director. Immers, voor hen die alle drie de tests hebben gelopen, tellen alleen de beste twee. Hierdoor verdiende Harry ondanks zijn eerste plek (nog nipt voor de verrassend sterke Jos) geen extra punten voor het klassement. In de verschillende uitslagen zijn de scores die uiteindelijk afvallen met een A* gemerkt.
In de top van het damesklassement veranderde niets omdat Liesbeth, Wilma en Chiharu alle tests meededen. Het gat naar de rest werd wel iets kleiner en profiteerden alle deelnemers van de afwezigheid van de rest.
Bij de heren blijft Harry ruim op kop in het klassement. Ronald neemt nipt de 2e plek over op 13 punten achterstand, op de voet gevolgd door Herrald en Young. Omdat Young al drie keer de 10 km heeft gewonnen, zijn de kansen op extra punten vooral voor Herrald en Ronald.

Het VRV-circuit blijkt behoorlijk aan te slaan, met ondertussen al 50 lopers in de gezamenlijke klassementen!

Komende evenementen:

  • Op 1 februari cross wedstrijd VRV (buiten circuit)
  • 23 februari de laatste reguliere 5/10 km van het VRV-circuit
  • 7 maart de circuit-bonus: Handicap race over 10 km
  • 13 april loop-lunch voor alle circuit-deelnemers en deelnemers aan een van de Rotterdam marathon afstanden.

Gelezen!

Meer nieuws:
2017-12-02 Site in onderhoud
De hele VRV website is, net als de Unilever Vitality Athletes website, overgegaan naar aan ander hosting bedrijf. Het om ....lees meer
2017-07-04 Geslaagde Ola Veldloop
Met heerlijk weer zijn de VRV lopers op pad gegaan voor de laatste race voor het vakantieseizoen: de Ola Veldloop. Met d ....lees meer
2016-12-17 Linschotenloop
Met een flinke delegatie van 6 heren en 6 dames was de VRV goed vertegenwoordigd op de 2016 editie van de Linschotenloop ....lees meer
Snert cross 6 december 2016
fotoos
Op 6 dec een dag nadat Sinterklaas weer was vertrokken met zijn sto ....lees meer
Nieuw VRV seizoen afgetrapt met serie triathlons
Nog voor we samen op 15 september met de Calvé 5 km het VRV circuit voortzetten, worden de VRV-ers al aan het werk gezet ....lees meer

Meer nieuwsberichten

 

Welkom!

Welkom op de Vitality Runners Vlaardingen (VRV) website.
De VRV is er voor hardlopers van alle leeftijden en alle niveaus. Ook op deze website is er dus informatie voor iedereen. Snuffel even rond en haal eruit wat erin zit, net zoals je uit jezelf haalt wat er in zit!

Wie

Beginnend loper of op zoek naar een uitdaging? Alleen lopen of juist in een groep. Hard en fanatiek, of juist wat rustiger en opbouwend. Bij de VRV is er voor elk wat wils. Rond de 80 mensen die bij URDV werken (of gewerkt hebben) zijn aangesloten bij deze onderafdeling van de personeelsvereniging. Alle leeftijden en alle loop-niveaus zijn vertegenwoordigd.
In de praktijk lopen heel wat mensen vooral op eigen gelegenheid, maar zeker tijdens de lunchpauzes wordt er ook in groepen gelopen. Om 12:15 vanaf de labtap op dinsdag en donderdag wordt er georganiseerd gelopen volgens een trainingschema. Voor de beginnende lopers is er een groep die 's maandags om 16:15 gaat lopen.

Samen lopen is niet alleen leuk en gezellig, maar het stimuleert ook om net iets sterker, net iets sneller te worden!
Wil je ook lid worden? Vul dan het formulier in.

Wanneer & waar

We kunnen gebruik maken van een prima faciliteit: de doucheruimten van het gebouwtje van de PV (Labtap). In principe kan er gelopen worden zodra dit gebouw open is. De meeste runners rennen rond de lunch (ma-vr). We rennen vaak langs de rivier of in de weilanden bij Vlaardingen-West. Soms -voor bijv. Coopertesten- maken we gebruik van een baan van een atletiekverining in Vlaardingen-West. Tenslotte wordt er in het marathon seizoen ook op het strand van Hoek van Holland of 's-Gravenzande getraind. Vraag de voorzitter van VRV -Jaap van Rij- naar de details.

Extra activiteiten

De VRV biedt begeleiding bij het hardlopen door onze eigen coaches en ervaren lopers. De coaches helpen mensen die beginnen met hardlopen op weg om zonder blessures prettig een half uur of langer te kunnen hardlopen. De ervaren lopers helpen je om daarna je verder te ontwikkelen.

Naast de trainingen worden er door het jaar heen een aantal wedstrijden georganiseerd, altijd gedurende de lunchtijd. Deze wedstrijdjes zijn vooral bedoeld om voor jezelf een ijkpunt te zijn, zodat je ziet hoe je er voor staat. Maar ook de onderlinge competitie prikkelt om net dat beetje harder te gaan dan je in je training doet! Klik hiernaast op VRV race series voor de data, de uitslagen en de verslagen.

Daarnaast zijn er door het jaar heen een aantal externe hardloopwedstrijden waar een aardige groep VRV-ers acte de presence geeft, zoals de halve marathons van Maassluis en Linschoten en de marathon van Rotterdam (ook kortere afstanden). Deze staan ook vermeld op onze kalender: Evenementen en Uitslagen.

Voor leden van de VRV is er elke drie jaar een hardlooptenue beschikbaar. Hoge kwaliteit die ook nog eens herkenbaar is.

Ten slotte hebben we onze eigen nieuwsrubriek (zie hierboven) met VRV-gerelateerde berichten.