Eerstvolgende evenementen:
>01 Jan 2101 -> 1/2 marathon record overzicht
>01 Jan 2101 -> marathon PR on record

1.05.01

Personeelsvereniging PV-URDV

(c) 2010 - 2021 KF van Malssen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

9 Oktober Unox Rookworst Coopertest

Aan het weer heeft het niet gelegen: dat was uitstekend voor een goede Coopertest. Toch viel de opkomst een klein beetje tegen, met name bij de heren.

Degenen die wel de moeite hadden genomen om de hardloopschoenen aan te doen kregen het gelijk aan hun zijde: perfecte temperatuur en een mild zonnetje zorgden voor ideale omstandigheden. Na de gebruikelijke uitleg en het startschot van Koos ging het gezelschap van start op het 300 meter off-road parcours. Roel had zich helemaal voorbereid op modder en speciaal een oud shirt en oude schoenen aan getrokken. Zo erg was het nou ook weer niet.
De usual suspects namen vanaf de start de leiding. Harry voorop, met Kees strak op zijn hielen en Ronald daar weer direct achter. Ronde na ronde liep het drietal weg bij de anderen. Na een ronde of vier moest eerst Ronald een klein gaatje laten vallen. En toen dat gat iets groter werd, moest ook Kees Harry laten gaan. Maar alledrie hielden ze hun tempo strak en de ene na de andere deelnemer werd op 1 of meer rondes gezet door het drietal vooraan. Roel wist nog het langste stand te houden, maar pal voor het eindsignaal werd ook hij door Ronald gelapt. Dat zette meteen de uitslag neer: Harry voorop, gevolgd door Kees (PR +22m) en Ronald. Alle anderen zaten op een ronde of meer, maar zeker niet onverdienstelijk! Roel noteerde zijn beste coopertest onder VRV vlag, Pepijn en Marco noteerden ook een Persoonlijk record. Goed gedaan!

Bij de dames was de complete top-drie uit het klassement aanwezig, net als oud-kampioen Chiharu en, terug van blessure, Nienke.
Zoals ondertussen gebruikelijk werd er fel gestreden om de posities. Door de geringe verschillen moest het tempo echt tot het einde toe worden volgehouden. Uiteindelijk was de uitslag zoals we die al vaker hebben gezien: Liesbeth kwam het verste, maar Wilma zat er met een PR niet ver achter. Nienke liet zien in goede vorm van haar blessure teruggekomen te zijn en noteerde ook een PR, voor de stabiel lopende Chiharu. Indrukwekkend was weer de prestatie van Neha: ze loopt deze competitie 1 op 1, dat wil zeggen, ze heeft dit seizoen elk wedstrijd met een persoonlijk record afgesloten.

De opkomst heeft deze keer een flinke invloed op de klassementen. Harry verstevigd zijn leidende positie bij de heren. En terecht, want als enige man heeft hij tot nu toe alle keren meegelopen. Ronald en Kees profiteren maximaal van de afwezigheid van de concurrentie en leggen beslag op de derde en tweede plaats in het tussenklassement. Marco en Roel schieten de top 10 binnen met het resultaat van vandaag.
Bij de dames blijft Liesbeth fier aan kop, ze is duidelijk vastbesloten om dit seizoen de eindzege binnen te halen. Wilma staat sterk op de tweede plaats, maar heeft 1 wedstrijd minder gelopen. Neha haalt door elke keer mee te lopen ook veel punten binnen en staat verdiend op de derde plaats.

Met nog 1 coopertest, 2 keer een 5/10 km, een cross en natuurlijk de afsluitende handicap race te gaan zijn er echter nog heel wat veranderingen mogelijk. De leiders zullen scherp moeten blijven tot het eind.

Volgende wedstrijd: 8 november de 5/10 km op het vertrouwde parcours.

Fotoos met dank aan Aart Leerink

Meer fotoos op aanvraag.

Gelezen!

Meer nieuws:
2017-12-02 Site in onderhoud
De hele VRV website is, net als de Unilever Vitality Athletes website, overgegaan naar aan ander hosting bedrijf. Het om ....lees meer
2017-07-04 Geslaagde Ola Veldloop
Met heerlijk weer zijn de VRV lopers op pad gegaan voor de laatste race voor het vakantieseizoen: de Ola Veldloop. Met d ....lees meer
2016-12-17 Linschotenloop
Met een flinke delegatie van 6 heren en 6 dames was de VRV goed vertegenwoordigd op de 2016 editie van de Linschotenloop ....lees meer
Snert cross 6 december 2016
fotoos
Op 6 dec een dag nadat Sinterklaas weer was vertrokken met zijn sto ....lees meer
Nieuw VRV seizoen afgetrapt met serie triathlons
Nog voor we samen op 15 september met de Calvé 5 km het VRV circuit voortzetten, worden de VRV-ers al aan het werk gezet ....lees meer

Meer nieuwsberichten

 

Welkom!

Welkom op de Vitality Runners Vlaardingen (VRV) website.
De VRV is er voor hardlopers van alle leeftijden en alle niveaus. Ook op deze website is er dus informatie voor iedereen. Snuffel even rond en haal eruit wat erin zit, net zoals je uit jezelf haalt wat er in zit!

Wie

Beginnend loper of op zoek naar een uitdaging? Alleen lopen of juist in een groep. Hard en fanatiek, of juist wat rustiger en opbouwend. Bij de VRV is er voor elk wat wils. Rond de 80 mensen die bij URDV werken (of gewerkt hebben) zijn aangesloten bij deze onderafdeling van de personeelsvereniging. Alle leeftijden en alle loop-niveaus zijn vertegenwoordigd.
In de praktijk lopen heel wat mensen vooral op eigen gelegenheid, maar zeker tijdens de lunchpauzes wordt er ook in groepen gelopen. Om 12:15 vanaf de labtap op dinsdag en donderdag wordt er georganiseerd gelopen volgens een trainingschema. Voor de beginnende lopers is er een groep die 's maandags om 16:15 gaat lopen.

Samen lopen is niet alleen leuk en gezellig, maar het stimuleert ook om net iets sterker, net iets sneller te worden!
Wil je ook lid worden? Vul dan het formulier in.

Wanneer & waar

We kunnen gebruik maken van een prima faciliteit: de doucheruimten van het gebouwtje van de PV (Labtap). In principe kan er gelopen worden zodra dit gebouw open is. De meeste runners rennen rond de lunch (ma-vr). We rennen vaak langs de rivier of in de weilanden bij Vlaardingen-West. Soms -voor bijv. Coopertesten- maken we gebruik van een baan van een atletiekverining in Vlaardingen-West. Tenslotte wordt er in het marathon seizoen ook op het strand van Hoek van Holland of 's-Gravenzande getraind. Vraag de voorzitter van VRV -Jaap van Rij- naar de details.

Extra activiteiten

De VRV biedt begeleiding bij het hardlopen door onze eigen coaches en ervaren lopers. De coaches helpen mensen die beginnen met hardlopen op weg om zonder blessures prettig een half uur of langer te kunnen hardlopen. De ervaren lopers helpen je om daarna je verder te ontwikkelen.

Naast de trainingen worden er door het jaar heen een aantal wedstrijden georganiseerd, altijd gedurende de lunchtijd. Deze wedstrijdjes zijn vooral bedoeld om voor jezelf een ijkpunt te zijn, zodat je ziet hoe je er voor staat. Maar ook de onderlinge competitie prikkelt om net dat beetje harder te gaan dan je in je training doet! Klik hiernaast op VRV race series voor de data, de uitslagen en de verslagen.

Daarnaast zijn er door het jaar heen een aantal externe hardloopwedstrijden waar een aardige groep VRV-ers acte de presence geeft, zoals de halve marathons van Maassluis en Linschoten en de marathon van Rotterdam (ook kortere afstanden). Deze staan ook vermeld op onze kalender: Evenementen en Uitslagen.

Voor leden van de VRV is er elke drie jaar een hardlooptenue beschikbaar. Hoge kwaliteit die ook nog eens herkenbaar is.

Ten slotte hebben we onze eigen nieuwsrubriek (zie hierboven) met VRV-gerelateerde berichten.