Eerstvolgende evenementen:
>01 Jan 2101 -> 1/2 marathon record overzicht
>01 Jan 2101 -> marathon PR on record

1.05.01

Personeelsvereniging PV-URDV

(c) 2010 - 2021 KF van Malssen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Vaseline 5&10 km VRV run op 6 Februari

Na alle sneeuw en kou was het gelukkig sneeuwvrij en stond er zelfs een klein zonnetje aan. Na een korte uitleg van Jaap vertrokken er 9 man en vrouw voor een 10 km en 6 man en vrouw voor een 5 km.
De wind was het eerste stuk tegen dus er werd voorzichtig gestart. Maar binnen korte tijd had de grote favoriet Harry wel een grote voorsprong gevolgd door Ronald die had gehoopt dat zijn nieuwe Garmin 610 hem vleugels zou geven. Daarna volgde een tweede groep met Remco, Rene, Liesbeth en Roel en de derde groep bestond uit de Chiharu, Marco, Randi, Jaap en Nienke.

Nienke liep een uitstekende 5 km (PR) terwijl Jaap de oorspronkelijke 10 km door blessure moest inkorten. Nienke was vandaag de snelste op de 5 km, gevolgd door de debutanten Steven en Nathaly die gestreden hebben voor de tweede plaats. Beiden noteerden meteen maar even een fraai PR. Maar ook Neha wist ondanks de koude omstandigheden een prima prestatie neer te zetten. Bijzondere vermelding voor Hans, die voor het eerst sinds lange tijd weer een 5 km kon meedoen! Na zijn herstart op de Coopertest blijkt Hans weer helemaal terug van weggeweest.

De 10km was na 5 km eigenlijk al voor de plekken 1 en 2 plaatsen beslist. Harry verdiende de eerste plek en had ondanks gekneusde ribben genoeg lucht om flink door te lopen. Ronald scoorde een keurige tweede plaats en was duidelijk te sterk voor de rest! Dus was de strijd voor plek 3 eigenlijk de spannendste. Eerst sloeg Remco op de eerste 5 km een klein gaatje (een beetje gestayerd achter een aardige fietser) met Rene, Liesbeth en Roel. Toch was Remco niet zeker van plek drie en hij voelde dan ook de hete adem van de achtervolgers in zijn nek. Rene had vandaag de beste benen en ging Remco rond de 8 km voorbij om als derde te finishen, slechts 2 seconden achter zijn PR. Ondertussen vochten Remco, Roel en Liesbeth de strijd voor de vierde plek uit. Roel en Liesbeth kwamen nog erg dichtbij maar redden het net niet dus Remco 4e Liesbeth 5e en Roel 6e daar vlak achter!! Tenslotte grote complimenten voor de laatste drie deelnemers Randi, Chiharu en Marco van de 10 km. De dames liepen allebei een dik PR en zijn goed op weg voor een prima marathon van Rotterdam!

Het was weer een gezellige loop met een Vaseline product naar keuze voor alle lopers. We hopen straks met de handicap race 7 maart dat iedereen er weer bij is! Dat wordt een chaos wedstrijd, ik ben erg benieuwd wie die race gaat winnen!!

Gelezen!

Meer nieuws:
2017-12-02 Site in onderhoud
De hele VRV website is, net als de Unilever Vitality Athletes website, overgegaan naar aan ander hosting bedrijf. Het om ....lees meer
2017-07-04 Geslaagde Ola Veldloop
Met heerlijk weer zijn de VRV lopers op pad gegaan voor de laatste race voor het vakantieseizoen: de Ola Veldloop. Met d ....lees meer
2016-12-17 Linschotenloop
Met een flinke delegatie van 6 heren en 6 dames was de VRV goed vertegenwoordigd op de 2016 editie van de Linschotenloop ....lees meer
Snert cross 6 december 2016
fotoos
Op 6 dec een dag nadat Sinterklaas weer was vertrokken met zijn sto ....lees meer
Nieuw VRV seizoen afgetrapt met serie triathlons
Nog voor we samen op 15 september met de Calvé 5 km het VRV circuit voortzetten, worden de VRV-ers al aan het werk gezet ....lees meer

Meer nieuwsberichten

 

Welkom!

Welkom op de Vitality Runners Vlaardingen (VRV) website.
De VRV is er voor hardlopers van alle leeftijden en alle niveaus. Ook op deze website is er dus informatie voor iedereen. Snuffel even rond en haal eruit wat erin zit, net zoals je uit jezelf haalt wat er in zit!

Wie

Beginnend loper of op zoek naar een uitdaging? Alleen lopen of juist in een groep. Hard en fanatiek, of juist wat rustiger en opbouwend. Bij de VRV is er voor elk wat wils. Rond de 80 mensen die bij URDV werken (of gewerkt hebben) zijn aangesloten bij deze onderafdeling van de personeelsvereniging. Alle leeftijden en alle loop-niveaus zijn vertegenwoordigd.
In de praktijk lopen heel wat mensen vooral op eigen gelegenheid, maar zeker tijdens de lunchpauzes wordt er ook in groepen gelopen. Om 12:15 vanaf de labtap op dinsdag en donderdag wordt er georganiseerd gelopen volgens een trainingschema. Voor de beginnende lopers is er een groep die 's maandags om 16:15 gaat lopen.

Samen lopen is niet alleen leuk en gezellig, maar het stimuleert ook om net iets sterker, net iets sneller te worden!
Wil je ook lid worden? Vul dan het formulier in.

Wanneer & waar

We kunnen gebruik maken van een prima faciliteit: de doucheruimten van het gebouwtje van de PV (Labtap). In principe kan er gelopen worden zodra dit gebouw open is. De meeste runners rennen rond de lunch (ma-vr). We rennen vaak langs de rivier of in de weilanden bij Vlaardingen-West. Soms -voor bijv. Coopertesten- maken we gebruik van een baan van een atletiekverining in Vlaardingen-West. Tenslotte wordt er in het marathon seizoen ook op het strand van Hoek van Holland of 's-Gravenzande getraind. Vraag de voorzitter van VRV -Jaap van Rij- naar de details.

Extra activiteiten

De VRV biedt begeleiding bij het hardlopen door onze eigen coaches en ervaren lopers. De coaches helpen mensen die beginnen met hardlopen op weg om zonder blessures prettig een half uur of langer te kunnen hardlopen. De ervaren lopers helpen je om daarna je verder te ontwikkelen.

Naast de trainingen worden er door het jaar heen een aantal wedstrijden georganiseerd, altijd gedurende de lunchtijd. Deze wedstrijdjes zijn vooral bedoeld om voor jezelf een ijkpunt te zijn, zodat je ziet hoe je er voor staat. Maar ook de onderlinge competitie prikkelt om net dat beetje harder te gaan dan je in je training doet! Klik hiernaast op VRV race series voor de data, de uitslagen en de verslagen.

Daarnaast zijn er door het jaar heen een aantal externe hardloopwedstrijden waar een aardige groep VRV-ers acte de presence geeft, zoals de halve marathons van Maassluis en Linschoten en de marathon van Rotterdam (ook kortere afstanden). Deze staan ook vermeld op onze kalender: Evenementen en Uitslagen.

Voor leden van de VRV is er elke drie jaar een hardlooptenue beschikbaar. Hoge kwaliteit die ook nog eens herkenbaar is.

Ten slotte hebben we onze eigen nieuwsrubriek (zie hierboven) met VRV-gerelateerde berichten.