Eerstvolgende evenementen:
>01 Jan 2101 -> 1/2 marathon record overzicht
>01 Jan 2101 -> marathon PR on record

1.05.01

Personeelsvereniging PV-URDV

(c) 2010 - 2021 KF van Malssen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Veel succes voor VRV-ers tijdens Maratahon Rotterdam

Wat een prachtig weer hebben we gehad in Rotterdam. En wat een uitstekend resultaat voor de Unilever R&D Vlaardingen lopers! Twee van de snelste Unilever Relay teams kwamen van URDV op de 4e (!!!) en 40e (!!!) plaats in het algemeen klassement (van 658 teams). Het is dat er bij de BM geen onderscheid naar heren, dames en mixed teams wordt gemaakt, anders zou het snelste URDV damesteam (49e overall, 6e Unilever team) vast ook in de top-3 zitten. Felicitaties dus voor de superteams Jos, Gert-Jan, Young, Harry en Julius, Peter, Bojidar, Roel en Wilma, Liesbeth, Conny en Dorothy.
De andere teams hebben ook prima samen gelopen en uitstekende prestaties neergezet in prima sfeer. Het overzicht van de URDV lopers is te vinden via Evenementen en uitslagen Rotterdam marathon 13 april 2014. (knop links)

Ook individueel waren de prestaties uitstekend: 13 hele marathons gefinished door URDV-ers. Maar liefst 3 dames kwamen over de finish, elk een PR noterend. Randi en Chiharu namen grote happen van hun staande record af en Susanna liep een uitstekend debuut. Gefeliciteerd. Bij de mannen waren er PR's weggelegd voor de debutanten Jasper, Boudewijn, Ruud, Manodj en Ewoud en voor de tweede marathon van Koos. De andere vier heren die over de finish kwamen hadden redelijke tot zeer sterke resultaten, maar geen PR's.
Dankzij de relay-optie was het aandeel bij de 10 km kleiner, maar Rene en Michael deden het daar ook prima.

Nu is het tijd om lekker na te genieten en rustig aan de spieren weer soepel te krijgen. Een paar weken free-wheelen op de training en dan zoeken we een volgend doel om ons verder fit te houden en te krijgen. De VRV - Calvé 5 km op 18 september (Mét Rob Hamer aan de start) is natuurlijk een prima richtpunt.

Foto's zijn (o.a.) te vinden via

Gelezen!

Meer nieuws:
2017-12-02 Site in onderhoud
De hele VRV website is, net als de Unilever Vitality Athletes website, overgegaan naar aan ander hosting bedrijf. Het om ....lees meer
2017-07-04 Geslaagde Ola Veldloop
Met heerlijk weer zijn de VRV lopers op pad gegaan voor de laatste race voor het vakantieseizoen: de Ola Veldloop. Met d ....lees meer
2016-12-17 Linschotenloop
Met een flinke delegatie van 6 heren en 6 dames was de VRV goed vertegenwoordigd op de 2016 editie van de Linschotenloop ....lees meer
Snert cross 6 december 2016
fotoos
Op 6 dec een dag nadat Sinterklaas weer was vertrokken met zijn sto ....lees meer
Nieuw VRV seizoen afgetrapt met serie triathlons
Nog voor we samen op 15 september met de Calvé 5 km het VRV circuit voortzetten, worden de VRV-ers al aan het werk gezet ....lees meer

Meer nieuwsberichten

 

Welkom!

Welkom op de Vitality Runners Vlaardingen (VRV) website.
De VRV is er voor hardlopers van alle leeftijden en alle niveaus. Ook op deze website is er dus informatie voor iedereen. Snuffel even rond en haal eruit wat erin zit, net zoals je uit jezelf haalt wat er in zit!

Wie

Beginnend loper of op zoek naar een uitdaging? Alleen lopen of juist in een groep. Hard en fanatiek, of juist wat rustiger en opbouwend. Bij de VRV is er voor elk wat wils. Rond de 80 mensen die bij URDV werken (of gewerkt hebben) zijn aangesloten bij deze onderafdeling van de personeelsvereniging. Alle leeftijden en alle loop-niveaus zijn vertegenwoordigd.
In de praktijk lopen heel wat mensen vooral op eigen gelegenheid, maar zeker tijdens de lunchpauzes wordt er ook in groepen gelopen. Om 12:15 vanaf de labtap op dinsdag en donderdag wordt er georganiseerd gelopen volgens een trainingschema. Voor de beginnende lopers is er een groep die 's maandags om 16:15 gaat lopen.

Samen lopen is niet alleen leuk en gezellig, maar het stimuleert ook om net iets sterker, net iets sneller te worden!
Wil je ook lid worden? Vul dan het formulier in.

Wanneer & waar

We kunnen gebruik maken van een prima faciliteit: de doucheruimten van het gebouwtje van de PV (Labtap). In principe kan er gelopen worden zodra dit gebouw open is. De meeste runners rennen rond de lunch (ma-vr). We rennen vaak langs de rivier of in de weilanden bij Vlaardingen-West. Soms -voor bijv. Coopertesten- maken we gebruik van een baan van een atletiekverining in Vlaardingen-West. Tenslotte wordt er in het marathon seizoen ook op het strand van Hoek van Holland of 's-Gravenzande getraind. Vraag de voorzitter van VRV -Jaap van Rij- naar de details.

Extra activiteiten

De VRV biedt begeleiding bij het hardlopen door onze eigen coaches en ervaren lopers. De coaches helpen mensen die beginnen met hardlopen op weg om zonder blessures prettig een half uur of langer te kunnen hardlopen. De ervaren lopers helpen je om daarna je verder te ontwikkelen.

Naast de trainingen worden er door het jaar heen een aantal wedstrijden georganiseerd, altijd gedurende de lunchtijd. Deze wedstrijdjes zijn vooral bedoeld om voor jezelf een ijkpunt te zijn, zodat je ziet hoe je er voor staat. Maar ook de onderlinge competitie prikkelt om net dat beetje harder te gaan dan je in je training doet! Klik hiernaast op VRV race series voor de data, de uitslagen en de verslagen.

Daarnaast zijn er door het jaar heen een aantal externe hardloopwedstrijden waar een aardige groep VRV-ers acte de presence geeft, zoals de halve marathons van Maassluis en Linschoten en de marathon van Rotterdam (ook kortere afstanden). Deze staan ook vermeld op onze kalender: Evenementen en Uitslagen.

Voor leden van de VRV is er elke drie jaar een hardlooptenue beschikbaar. Hoge kwaliteit die ook nog eens herkenbaar is.

Ten slotte hebben we onze eigen nieuwsrubriek (zie hierboven) met VRV-gerelateerde berichten.