Eerstvolgende evenementen:
>01 Jan 2101 -> 1/2 marathon record overzicht
>01 Jan 2101 -> marathon PR on record

1.05.01

Personeelsvereniging PV-URDV

(c) 2010 - 2021 KF van Malssen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

2014-12-20 Records gebroken bij Linschotenloop

De wind was de grootste tegenstander voor Team-VRV bij de bonuswedstrijd, de Linschotenloop.

Op de kwart marathon gingen Anja en Remco van start, samen met - op doorreis - Randi. De rest van team-VRV stond langs de kant om ze op weg te schreeuwen. Met een goede inzet liepen ze een behoorlijke tijd ondanks de stormachtige wind. Vooral in het laatste stuk, met ook nog eens een fiks viaduct over de A12, viel dat niet mee.

Een kwartier na de start van de kwart, stond Sandra klaar om de rest van team-VRV aan te moedigen bij de start van de halve marathon, het hoofdnummer van de dag. Meteen bij het startschot vloog Julius er vandoor, kort gevolgd door Kees. Iets behoudender gingen Chiharu en Katherine van start, terwijl Mariolein nog wat meer naar achteren startte.
De eerste tien kilometer, tot in Oudewater, was het zoeken naar de juiste groepjes om zo min mogelijk last te hebben van de harde wind. Dat lukte Julius het beste. Hij kon goed samenwerken met een aantal anderen en zodoende had hij de mogelijkheid om van Oudewater naar Montfoort maximaal te profiteren van de wind in de rug. Met lange passen voerde hij zijn tempo op, in een poging om zijn PR naar onder de anderhalf uur te brengen.
Eenmaal Montfoort door bleven er nog 5 zware kilometers over: de wind raasde over de open velden recht tegen de lopers in. Een goed groepje en goede samenwerking, maar bovenal fantastische inzet brachten Julius in een fantastische 1:27 aan de finish!
Kees had het daarachter wat moeilijker, hij kon niet van de wind mee profiteren. Daarentegen had hij in het laatste stuk wel een aantal medelopers om mee samen te werken, waardoor ook hij nog een fatsoenlijke uitslag liep.
Datzelfde kan zeker ook van de dames gezegd worden. Hard werken en goed doorbijten leverde voor Mariolein en Chiharu een tijd op dicht bij hun PR. En Katherine steeg boven zichzelf uit door ondanks de omstandigheden haar verse PR (Amsterdam, oktober 2014) aan te scherpen!

Voor allen: Goed gedaan en op naar de volgende uitdaging!

Gelezen!

Meer nieuws:
2017-12-02 Site in onderhoud
De hele VRV website is, net als de Unilever Vitality Athletes website, overgegaan naar aan ander hosting bedrijf. Het om ....lees meer
2017-07-04 Geslaagde Ola Veldloop
Met heerlijk weer zijn de VRV lopers op pad gegaan voor de laatste race voor het vakantieseizoen: de Ola Veldloop. Met d ....lees meer
2016-12-17 Linschotenloop
Met een flinke delegatie van 6 heren en 6 dames was de VRV goed vertegenwoordigd op de 2016 editie van de Linschotenloop ....lees meer
Snert cross 6 december 2016
fotoos
Op 6 dec een dag nadat Sinterklaas weer was vertrokken met zijn sto ....lees meer
Nieuw VRV seizoen afgetrapt met serie triathlons
Nog voor we samen op 15 september met de Calvé 5 km het VRV circuit voortzetten, worden de VRV-ers al aan het werk gezet ....lees meer

Meer nieuwsberichten

 

Welkom!

Welkom op de Vitality Runners Vlaardingen (VRV) website.
De VRV is er voor hardlopers van alle leeftijden en alle niveaus. Ook op deze website is er dus informatie voor iedereen. Snuffel even rond en haal eruit wat erin zit, net zoals je uit jezelf haalt wat er in zit!

Wie

Beginnend loper of op zoek naar een uitdaging? Alleen lopen of juist in een groep. Hard en fanatiek, of juist wat rustiger en opbouwend. Bij de VRV is er voor elk wat wils. Rond de 80 mensen die bij URDV werken (of gewerkt hebben) zijn aangesloten bij deze onderafdeling van de personeelsvereniging. Alle leeftijden en alle loop-niveaus zijn vertegenwoordigd.
In de praktijk lopen heel wat mensen vooral op eigen gelegenheid, maar zeker tijdens de lunchpauzes wordt er ook in groepen gelopen. Om 12:15 vanaf de labtap op dinsdag en donderdag wordt er georganiseerd gelopen volgens een trainingschema. Voor de beginnende lopers is er een groep die 's maandags om 16:15 gaat lopen.

Samen lopen is niet alleen leuk en gezellig, maar het stimuleert ook om net iets sterker, net iets sneller te worden!
Wil je ook lid worden? Vul dan het formulier in.

Wanneer & waar

We kunnen gebruik maken van een prima faciliteit: de doucheruimten van het gebouwtje van de PV (Labtap). In principe kan er gelopen worden zodra dit gebouw open is. De meeste runners rennen rond de lunch (ma-vr). We rennen vaak langs de rivier of in de weilanden bij Vlaardingen-West. Soms -voor bijv. Coopertesten- maken we gebruik van een baan van een atletiekverining in Vlaardingen-West. Tenslotte wordt er in het marathon seizoen ook op het strand van Hoek van Holland of 's-Gravenzande getraind. Vraag de voorzitter van VRV -Jaap van Rij- naar de details.

Extra activiteiten

De VRV biedt begeleiding bij het hardlopen door onze eigen coaches en ervaren lopers. De coaches helpen mensen die beginnen met hardlopen op weg om zonder blessures prettig een half uur of langer te kunnen hardlopen. De ervaren lopers helpen je om daarna je verder te ontwikkelen.

Naast de trainingen worden er door het jaar heen een aantal wedstrijden georganiseerd, altijd gedurende de lunchtijd. Deze wedstrijdjes zijn vooral bedoeld om voor jezelf een ijkpunt te zijn, zodat je ziet hoe je er voor staat. Maar ook de onderlinge competitie prikkelt om net dat beetje harder te gaan dan je in je training doet! Klik hiernaast op VRV race series voor de data, de uitslagen en de verslagen.

Daarnaast zijn er door het jaar heen een aantal externe hardloopwedstrijden waar een aardige groep VRV-ers acte de presence geeft, zoals de halve marathons van Maassluis en Linschoten en de marathon van Rotterdam (ook kortere afstanden). Deze staan ook vermeld op onze kalender: Evenementen en Uitslagen.

Voor leden van de VRV is er elke drie jaar een hardlooptenue beschikbaar. Hoge kwaliteit die ook nog eens herkenbaar is.

Ten slotte hebben we onze eigen nieuwsrubriek (zie hierboven) met VRV-gerelateerde berichten.