Eerstvolgende evenementen:
>01 Jan 2101 -> 1/2 marathon record overzicht
>01 Jan 2101 -> marathon PR on record

1.05.01

Personeelsvereniging PV-URDV

(c) 2010 - 2021 KF van Malssen
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laatste nieuws

Nog een Snert impressie (by Remco)

Machtige race klein verslag hoe ik het beleefd heb:
In de kleedkamer aangekomen toch een hoop renners niet verwacht want het is echt hondenweer buiten. Rob Hamer kwam als een van de eersten ook binnen dus gauw even uitgelegd waar hij zijn auto moest parkeren maar eigenlijk vergeten te vertellen waar hij daarna naar toe moest lopen! Puntje voor verbetering voor de volgende keer! Iedereen klaar en lopend naar de start alvast met Kees mijn race plan besproken had van Harry 1 opdracht gekregen blijf bij Kees en de laatste 100 m knal erover heen. Goed plan maar nu alleen nog de uitvoering. Maar aangekomen bij de start de boel verkend en het parcours lag er als een echt cross bij veel plassen en modder! Gelukkig ook nog een stukje asfalt dus we gingen ervoor. Arno was ondertussen gaan zoeken naar Rob en Sandra S. En toen iedereen aanwezig was gaf de race directeur Kees de laatste instructies en we vlogen weg met de start!

Jos voorop gevolgd door Young Julius Harry Boudewijn en daarna een clubje Kees Rene Remco en Marc (super debuut) en dan de rest! Liesbeth moest nog even haar paraplu schoon maken dus vertrok als laatste!
Na 5,6 rondes waren de plekken nog steeds niet verdeeld spanning rond de plekken 1 t/m 3 en 5 t/m 7 want Jos Julius en Young maakten er een ware titanenstrijd van en ook Kees Marc en Remco hadden zich niet neergelegd welke plaats ze gingen veroveren!
In ronde 8 plaatste Remco een aanval net voor de bocht in de blubberbocht en dacht nu gaan anders kom je niet van Marc af die super goed liep en misschien pak je dan Kees ook nog! Dus gas op die lolly en er voorbij glibber glij glij!! Gelukt maar hoe lang nu nog geen idee! Te vroeg aangegaan niet denken Rem maar rammen!!! Overal pijn maar daar gaat het fluitje dus nog 1 minuut! Kom op Rem gaan! Toen langs Arno die Roept nog van en knallen op het asfalt! Niet achterom kijken maar waar blijft dat laatste fluitje nog het allerlaatste restje eruit en niet OMKIJKEN!!

Gelukkig daar is het fluitje net voor de brug geeindigt en niet meer ingehaald VERBAZING!! Ik blijf voor mijn coach Kees!! Helemaal kapot maar nog steeds geloof ik het niet dat het gelukt is! Dus ik roep naar Harry MISSIE geslaagd! En dan daalt het in! Wel gelukt!! Toen weer verzamelen douchen en heerlijk SNERT van Koos! Wat een top wedstrijd geniet er nu nog van!

Gelezen!

Meer nieuws:
2017-12-02 Site in onderhoud
De hele VRV website is, net als de Unilever Vitality Athletes website, overgegaan naar aan ander hosting bedrijf. Het om ....lees meer
2017-07-04 Geslaagde Ola Veldloop
Met heerlijk weer zijn de VRV lopers op pad gegaan voor de laatste race voor het vakantieseizoen: de Ola Veldloop. Met d ....lees meer
2016-12-17 Linschotenloop
Met een flinke delegatie van 6 heren en 6 dames was de VRV goed vertegenwoordigd op de 2016 editie van de Linschotenloop ....lees meer
Snert cross 6 december 2016
fotoos
Op 6 dec een dag nadat Sinterklaas weer was vertrokken met zijn sto ....lees meer
Nieuw VRV seizoen afgetrapt met serie triathlons
Nog voor we samen op 15 september met de Calvé 5 km het VRV circuit voortzetten, worden de VRV-ers al aan het werk gezet ....lees meer

Meer nieuwsberichten

 

Welkom!

Welkom op de Vitality Runners Vlaardingen (VRV) website.
De VRV is er voor hardlopers van alle leeftijden en alle niveaus. Ook op deze website is er dus informatie voor iedereen. Snuffel even rond en haal eruit wat erin zit, net zoals je uit jezelf haalt wat er in zit!

Wie

Beginnend loper of op zoek naar een uitdaging? Alleen lopen of juist in een groep. Hard en fanatiek, of juist wat rustiger en opbouwend. Bij de VRV is er voor elk wat wils. Rond de 80 mensen die bij URDV werken (of gewerkt hebben) zijn aangesloten bij deze onderafdeling van de personeelsvereniging. Alle leeftijden en alle loop-niveaus zijn vertegenwoordigd.
In de praktijk lopen heel wat mensen vooral op eigen gelegenheid, maar zeker tijdens de lunchpauzes wordt er ook in groepen gelopen. Om 12:15 vanaf de labtap op dinsdag en donderdag wordt er georganiseerd gelopen volgens een trainingschema. Voor de beginnende lopers is er een groep die 's maandags om 16:15 gaat lopen.

Samen lopen is niet alleen leuk en gezellig, maar het stimuleert ook om net iets sterker, net iets sneller te worden!
Wil je ook lid worden? Vul dan het formulier in.

Wanneer & waar

We kunnen gebruik maken van een prima faciliteit: de doucheruimten van het gebouwtje van de PV (Labtap). In principe kan er gelopen worden zodra dit gebouw open is. De meeste runners rennen rond de lunch (ma-vr). We rennen vaak langs de rivier of in de weilanden bij Vlaardingen-West. Soms -voor bijv. Coopertesten- maken we gebruik van een baan van een atletiekverining in Vlaardingen-West. Tenslotte wordt er in het marathon seizoen ook op het strand van Hoek van Holland of 's-Gravenzande getraind. Vraag de voorzitter van VRV -Jaap van Rij- naar de details.

Extra activiteiten

De VRV biedt begeleiding bij het hardlopen door onze eigen coaches en ervaren lopers. De coaches helpen mensen die beginnen met hardlopen op weg om zonder blessures prettig een half uur of langer te kunnen hardlopen. De ervaren lopers helpen je om daarna je verder te ontwikkelen.

Naast de trainingen worden er door het jaar heen een aantal wedstrijden georganiseerd, altijd gedurende de lunchtijd. Deze wedstrijdjes zijn vooral bedoeld om voor jezelf een ijkpunt te zijn, zodat je ziet hoe je er voor staat. Maar ook de onderlinge competitie prikkelt om net dat beetje harder te gaan dan je in je training doet! Klik hiernaast op VRV race series voor de data, de uitslagen en de verslagen.

Daarnaast zijn er door het jaar heen een aantal externe hardloopwedstrijden waar een aardige groep VRV-ers acte de presence geeft, zoals de halve marathons van Maassluis en Linschoten en de marathon van Rotterdam (ook kortere afstanden). Deze staan ook vermeld op onze kalender: Evenementen en Uitslagen.

Voor leden van de VRV is er elke drie jaar een hardlooptenue beschikbaar. Hoge kwaliteit die ook nog eens herkenbaar is.

Ten slotte hebben we onze eigen nieuwsrubriek (zie hierboven) met VRV-gerelateerde berichten.